Preskoči na vsebino Preskoči na navigacijo

Inštitut za matematiko, fiziko in mehaniko

Language:
RSS:

An expert is a man who has made all the mistakes, which can be made, in a very narrow field.

Niels Henrik David Bohr
Nahajate se tu: Domov Za medije Dogodki Predavanja na temo prenos dobrih praks ERC in MSCA
Akcije dokumenta

Predavanja na temo prenos dobrih praks ERC in MSCA

Vabilo raziskovalcem in strokovnim sodelavcem.

Kaj delavnica
Kdaj 29.09.2023
od 10:30 do 15:30
Kje Ljubljana, Jadranska ulica 21
Ime stika Gospa Janja Juretič
E-pošta stika
Telefon stika 01/4766 571
Dodaj dogodek v koledar vCal
iCal


                                                                              

Konec leta 2022 se je Inštitut za matematiko, fiziko in mehaniko vključil v konzorcij, ki ga sestavlja skupno šest partnerjev različnih javnih raziskovalnih zavodov, in sicer z namenom prijave na Javni razpis aktivnosti krepitve projektnih pisarn javnih raziskovalnih organizacij. Razpis je objavilo Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije. Konzorcij si je z uspešno prijavo projekta z naslovom Širimo Obzorja Ambiciozno in Dinamično s Podporo Projektnih Pisarn (ROAD3P) zagotovil finančna sredstva za vzpostavitev projektnih pisarn.

VABILO

Vabimo vas na predavanja z naslovom Prenos dobrih praks ERC in MSCA, ki ga organizira Inštitut za matematiko, fiziko in mehaniko v okviru projekta ROAD3P, odobrenega na Javnem razpisu »Aktivnosti krepitve projektnih pisarn JRO« v okviru NOO. Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU. Prosimo vas, da vabilo posredujete tudi vašim sodelavcem, ki bi jih dogodek utegnil zanimati.

Uvodno predavanje bo imela gospa Barbara Paternoster z Nanocentra ter Instituta "Jožef Stefan", nato pa bodo sledila predavanja treh dobitnikov ERC projektov. Predavali bodo prof. dr. Roman Jerala s Kemijskega inštituta ter prof. dr. Franc Forstnerič in prof. dr. Tomaž Prosen z Univerze v Ljubljani, Fakultete za matematiko in fiziko.
 
Dogodek bo potekal 29. 09. 2023 na UL Fakulteti za matematiko in fiziko, Jadranska ulica 21, 1000 Ljubljana, v dvorani v 2. nadstropju. Predvideno trajanje dogodka je od 10:30 do 15:30.

Vljudno vas prosimo, da udeležbo potrdite najkasneje do torka, 26.09.2023 na elektronski naslov janja.juretic@imfm.si.

Več o vsebini dogodka lahko preverite v programu.

Dogodek je javen. Obveščamo vas, da bomo prireditev tudi fotografirali, zato vas vljudno prosimo, da nas pred začetkom dogodka na zgornji elektronski naslov obvestite, v kolikor se s fotografiranjem ne strinjate.

Vljudno vabljeni!

Arhiv dogodkov